• For finnish customers:

Selvklæbende beskyttelsesfolie blev opfundet i starten af 1970’erne, og ejeren af SMINIPAC Rolf Schmidt Nielsen så første gang beskyttelsesfolien på en messe i Sverige i 1976. Kort efter stiftede han SMINIPAC med det mål, at importere og sælge beskyttelsesfolie til industrien i Danmark.
Siden er SMINIPAC vokset til Skandinaviens største leverandør af beskyttelsesfolier.

Med over 40 års erfaring og rådgivning i selvklæbende beskyttelsesfolie er SMINIPAC i dag nordens mest specialiserede leverandør af selvklæbende beskyttelsesfolier til beskyttelse af ømfindige overflader gennem produktion, forsendelse og montage.

SMINIPAC leverer maskiner og beskyttelsesfolier til brug i blandt andet bilindustrien, mobiltelefoner, køkken firmaer og stålindustrien. Folien kan bruges på mange former for materialer, som fx rustfri stål, aluminium, prelakerede emner, coil coating, acryl, PVC og laminat.

På centrallageret i Mårslet har SMINIPAC sin egen opskæringssav, hvor folien tilskæres i de mål kunden forlanger. På lageret opbevares altid min. 1 million m2  folie klar til at blive skåret og leveret. Det betyder, at kunderne garanteres hurtig levering.

Siden 2005 har SMINIPAC haft sit eget servicecenter til pålægning af beskyttelsesfolier på alle plane overflader (rustfrit stål, aluminium, laminat, prelakerede emner, kunststofplader etc.). Vi har tre anlæg som kan pålægge beskyttelsesfolie på begge sider med bredde fra 500 mm – 2000 mm. Vi håndterer pladerne skånsomt med vakuumløft.

Foruden beskyttelsesfolie leverer SMINIPAC også maskiner til brug ved pålægning af folie.

Når du kontakter os vil du møde:

Rolf Schmidt Nielsen – Salg.

Cecilie Schmidt Nielsen – Administration og ordrebehandling.

Ole Jacobsen – Lager og Opskæring.

SMINIPAC ejes af Rolf Schmidt Nielsen, som startede firmaet i 1977.